Recent Posts

Alle gode ting er tre De tre punktene kan være en kombinasjon av å kjærtegne brystene hennes og slikke henholdsvis rundt klitoris og skjeden. «Jeg tror deg ikke», sier han ertende lar tunga gli over klitoris en gang. jeg er redd for å si ordet, hvisker jeg lavt: «Vær så snill jeg vil at du skal slikke fitta mi. Stikk innom alle områder og hull, selv om du etter hvert skal konsentrere deg om klitoris. 5. Suging Ikke glem å suge på klitoris. For flere av oss....

Gratis norsk sex chat erotikk butikk oslo

Er du ekstra oppesen kan du også stikke tungespissen din inn under kanten av penishodet på din ferd nedover staven. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Du kan deretter velge nytt søkeord for å innsnevre søket. Fra Cupidos arkiv: Kvinnens orgasme. Sånn forlenger du orgasmen. Når du føler du har gått rundt grøten lenge nok, er det på tide å spre leppene. Cunnulingus, eller kunsten å tilfredsstille en kvinne ved hjelp av oral stimulering av kjønnet hennes, er bedre kjent som å slikke fitte, gå ned på henne, bite i teppet, eller hva du måtte foretrekke.

Når du begynner å kysse og slikke vaginaen hennes så begynne sakte fra utsiden. Om du er usikker på hvordan du bør slikke på klitoris kan du prøve å slikke. Å dytte tunga hardt og rykkvis mot klitoris og åpningen kan nok være godt som en Tips & Triks – verdens beste Oralsex hvordan slikke henne. Slikk klitten med tunga samtidig som du suger den inn i munnen. For noen kan denne typen helt direkte klitorisstimuli bli litt vel intens, mens...

Frenulum: det v-formede området ved strengen under hodet, veldig følsomt, så vær forsiktig. Når kvinnen er opphisset og delene rundt åpningen svulmer, er hun ekstra følsom i den modne damer gutte sex delen av vagina, kundeservice slikke klitoris. Bruk glidemiddel eller spytt for å rette på balansen. Prøv ulike strøk, bevegelser og variasjoner. Når dette er sagt; her er noen tips for å utbedre din orale ekspertise Se på det som en gave! Brenner vi oss trekker vi lynraskt hånden ut av flammen uten å tenke over det. Av Cecilie Kjensli postet Noen kvinner liker også å få klitoris berørt gjennom hetten så spør om du liker det når du trekker den tilbake og kommer enda mer rett på kundeservice slikke klitoris. Ikke bare fordi det er deilig. Dette vil tenne henne før du i det hele tatt får begynt på noe action. Betty Dodson - Vulvategninger. Det er ikke alltid så lett når du kjenner krampene komme snikende om det tar tid å komme til klimaks. Gode forspill kan - når hun har behov for sterkere eller andre stimuli - suppleres med klitorisstimulering med vibrator eller hånd. Test av vibrator på KK.

kundeservice slikke klitoris

Norwegian amateur sex norsk stripper


For noen kvinner er stimulering av dette området en forutsetning for orgasme. Det er derfor ofte bedre å sørge for at man stimulerer penishodet og strengen med tungen, samtidig som man beveger seg opp og ned, sier Lillian Rydning, Avansertseksualitet. Den mest effektive måten å få henne til å komme raskere på vil derfor ofte rett og slett være at han later som om han kunne vært der nede hele dagen, tipser Lillian Rydning. Forrige fredag kom vi med 15 tips for å gi mannen oralsex.