Recent Posts

sexleketøy orion erotikk

ORIONs postordre katalog for /17 er endelig ute! presentert av våre utrolig hotte modeller, innovativt sexleketøy i alle tenkelige varianter. Hos ORION er vi selvfølgelig opptatt av årets trender innen sexleketøy. Vi har alltid følerne ute når det gjelder nyheter på erotikkmarkedet. Så hvis du er åpen for erotisk nytt og glad i å skrive kun iført sexy undertøy, mens vi fyker rundt i bedriften og tester forskjellig sexleketøy....

Gpunktet porno sexy

Det kan vel hende han blir litt perpleks med en gang, men han kommer sikkert til å like det. Med en sånn kan du sørge for lystfylt glede — lenge! Har kanskje veldig sensitive brystvorter eller er litt pysete på smerte akkurat der, men ettersom det er så mange andre størrelser, bruker jeg heller de. Faktisk så mye at jeg sliter med utholdenheten. Etter våre nytelige økter med Pleasure, synes vi den er verd en god del mer enn den oppsatte prisen på kr ,-. Denne er tenkt for vaginal stimulering.


sexleketøy orion erotikk

Bildet på esken viser et ganske (for oss iallfall), avansert sexleketøy. Nærmere gransking av esken får oss til å konkludere med at den bærer navnet Pleasure. Hvilket sexleketøy fortjener tittelen Årets sextoy ? Du kan avgi stemme helt til , og dermed sikre deg sjansen til å vinne et av. % erotikk fra ORION. Erotikkprodukter: Sexleketøy i sett iSextoys-du handler % raskt, diskret og sikkert hos ORION.

Jeg orker ikke ha dem på i det hele tatt. Man oppnår orgasme uansett om man velger å bruke denne med eller uten vibrasjon, eller med eller uten partner. Både jeg og hun er ekstremt fornøyd med den tiden vi har hatt med Pleasureog det er nokså sikkert at batteribudsjettet i hjemmet må økes. Hva skal jeg liksom gjøre? Sexleketøy orion erotikk faktum er, at på området sextoys er spesielle toys for menn på fremmarsj. Hva brukes den til, og hvordan brukes den riktig? Når hun kommer inn på soverommet sitter jeg naken på sengen, med Pleasure i den ene hånden og glidemiddelet i den andre. Det er mål som gjør at den ligger godt i hånda, og den er deilig glatt å føle på. Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft. Det skulle vel ikke være sånn at ORION har sendt DEN? Kate: Vi tester vibroegget Strong Love: Har testen den flere ganger, veldig fornøyd. Hvis du lenge har hatt lyst på en dask på stumpen — be om det! Det er en Vibrating intimate spreader, med trådløs fjernkontroll. Og det gjør oss nysgjerrige. Serien omfatter foreløpig 6 toys, og retter seg mot selvsikre kvinner som liker frekk lek — solo eller med en partner. Joda, sexleketøy orion erotikk, det er virkelig sant som det står i reklame og veiledning: Dette er hviskemodus! Det første jeg legger merke til er hvor lett pakken er — et typisk kjennetegn på et billig lavkvalitets produkt. Det er også dating danmark bladet mann hjemmeside om man trykker på knappen som slipper ut trykket ved innføringen. Pleasure med sin babyblåe farge og sine eksotiske former, minner oss om noe som vokser på et korallrev utenfor Australia.

sexleketøy...Womanizer Orion anteprima da Lola's


Sukker dating fleshlight stu


Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft. Dobbel penetrasjon får vente til neste gang. Men kanskje det skal være noe litt utenom det vanlige? Hvis du så i tillegg kunne tenke deg å utdype resultatet av testingen i en testrapport, så er du akkurat den vi leter etter. Etter at jeg har gnidd inn den halverigerte penisen min, er jeg spent på om jeg greier å tre den gjennom den smale åpningen til silikonmasjetten foran sylinderen. Det er ingen tvil, jeg gir womanizer W Pro seks hjerter.

sexleketøy orion erotikk

Tv 2 hjelper deg kontakt swinger oslo


Og det er dessverre ikke vedlagt noen prøvepakning med glidemiddel. God allrounder — G-punkt vibrator fra Go Soft. Til innlegget Jeg og min samboer har nå testet Orion sin allrounder som er en g-punkt vibrator fra Go Soft. Vi gleder oss til å høre fra deg. Alle sendinger fra ORION gjøres med posten i nøytral forpakning med diskret avsender.

sexleketøy orion erotikk